T tr trö tröt trött

JA det är jag verkligen... TRÖTT!  Mina ben känns som spagetti, och det konstiga är att jag inte har gjort nått spec idag... bara jobbat men inget mer... men men... sånt är livet... jag har iallafall kännt mig mycket gladare idag! =D
Det känns skönt de iallafall.. får hoppas på att det går emot bättre tider nu.. ska till kuratorn imån igen! så vi får la se vad vi ska prata om i mån... =) Det känns verkligen jätte skönt att ha börjat prata med nån om vad man tycker och hur man mår! =) så till alla er som mår dåligt där ute... hjälp finns att få... ta er mod att skaffa hjälp om ni behöver!


Nu ska jag lägga mig i sängen och vila mina spagetti ben!


Ny design igen!

Tack Nancy för att du fixade min blogg igen, nu är jag riktigt nöjd med den! =D
sååå grön och fin!! =D Älskar ju grönt!!

Pizza Tajm Med Nancy! =D

Nu ska jag åka å käka Pizza med Nancy Pancy! Fan vi har inte träffats på skit länge ju! Det ska bli riktigt najs =P


Mys helg! =)

Ja natten till lördag så blev det verkligen inte mycket sömn, jag somnade ju då vid 12 typ, sen vid halv 3 så vaknade Joel till och hostade som bara den, stackaren e jätte förskyld... antagligen så hade han drömt eller nått för han va hur ledsen som helst i över 1 timma.. strax innan 4 så somnade han igen. och även jag kunde gå å lägga mig, jag somnade hur fort som helst, va dödstrött... fick sova till typ halv 7 så vaknade jag igen av att lille joel låg och hostade och pratade med sin nalle, de lät hur gulligt som helst, jag gick in för att kolla hur de va med honom, men han låg där så sött och mamma vaknade så jag kunde gå å lägga mig igen, sov lite till å från till klockan va halv 11, sen la mamma ner honom hos mig medans hon skulle fixa lite grejer...jag gick upp med honom och lekte lite, han fick även lite mat och jag gjorde i ordning mig, jag bestämde mig för att gå på promenad med joel, och vi ville ju såklart att Karina skulle med så vi ringde henne! =) Vi gick först till torget och köpte lite burkar med mat till honom, sen gick vi en liten promenix... träffade även Vida, så vi stod och snackade lite med henne... =) fortsatte sen attt gå en bit till...lillprinsen låg och sov så sött i sin vagn! =)
Efter att vi kom hem så åt vi lite mat innan Jocke,Jenny & Joel åkte hem.
Jag och Karina va döds trötta båda två så vi gick och la oss i min säng.. å vips så hade vi somnat efter ett tag...

Senare på kvällen så körde jag och Karina in mamma och Gullbritt till liseberg, dom skulle till lisebergshallen och kolla på nån person, kommer inte ihåg vem de va, sen blev de mys framför tv:n tills vi skulle hämta dom igen!
När vi kom hem igen så fikade vi med Te och knäckebröd! =P

seeen så låg jag och karina och snackade en massa tills hon typ somnade, då körde jag hem henne.. och sen blev de läggdags även för mig! =)

-

Söndag - Idag har vi varit på Dop, Joels syssling skulle döpas!

Barnvakt!

Japp idag är jag och mamma barnvakt åt Joel! =) Dom kom och dumpade av han hos mig vid 5 typ, sen åkte mamma iväg en stund igen... så jag å lill prinsen fick vara själva ett tag ! =) han va sååå himla go när han kom, han skrattade och pratade huuur mkt som helst.. å kramade å pussade !! han e bara för go den lille killen.
kvällen blev lugn, Joel och Mamma gick ner till farmor en stund.. farmor har även besök ifrån Norge, hennes syster dotter är här! =) så medans dom va där så åkte jag till Billy och hämtade mina grejer...sen så blev de tv tittande hela kvällen och Joel somnade vid ca halv 9, efter mkt prat och skratt! =)


Nu ska även jag sova, så att jag orkar gå upp i mån när han vaknar... men förhoppningsvis så tar mamma honom en stund så att jag kan få sova lite =P

Godnatt!


Deppig som bara den!

Jag har verkligen mått riktigt dåligt idag, förstår inte vad det är med mig, jag har varit skit deppig hela dagen..
har knappt kunnat koncentrera mig på jobbet, har varit i andra tankar heeela jävla dagen.
men som tur är så har jag underbara arbets-kollegor som stöttar mig! Tack! Hade verkligen inte kunnat ta mig igenom sånna här dagar själv. så de känns verkligen jätte bra att jag har dom!

orkar inte skriva mera... får gå å sova och hoppas på att de deppiga försvinner tills i mån!

hej hopp alla! godnatt!

Seg kväll!

Fan jag behövde ju inte hämta Mamma, hon kom bara hem helt plötsligt... men men de va gött ändå så slapp jag gå ut och köra när jag har världens huvudvärk.. men lite segt när jag behövde sitta hemma och vänta på att hämta henne istället för att vara med Johann & co.

men men, nu ska jag prata klart med Karina sen ska jag sova!

GODNATT!

Måndag.

Idag har jag oxå jobbat som vanligt! hehe vi va ute precis heeela dagen, vi va först på promenad med alla barnen och sen va vi ute på gården, åt mellanmål ute oxå och allt! det är uuunderbart gött att vara ute i solen =)
Efter jobbet så va jag hemma en stund, sen körde jag Mamma till Guldheden.

Och nu äntligen så känns det lite bättre i mitt knä så nu ska jag ta tag i mina promenader igen, idag va jag ute och gick med Vida på jobbet, en snabb och rolig 1 timmars promenad! =D

och nu ligger jag med världens huvudvärk i sängen och kollar på "Nytt läge" och väntar på att jag ska åka och hämta mamma så att jag sen kan få sova... i mån blir det en väääligt lång dag på jobbet...först jobba 8 timmar sen ha APT på 2 timmar... så jag e väll hemma typ kvar över 7 eller nått.. 11 timmars jobb! fyfan säger ja bara!

nej nu orkar jag inte sitta här mera... ha de bra!

Helgen.

Fredag - I fredags så jobbade jag först i massor av timmar.. sen på kvällen och natten så va jag med Karina, vi satt och scrapa hemma hos mig, bland alla spöken... och ja, jag lovar, det spökar på riktigt!!
va även schaffis åt Johanna å några till! =)

Lördag - Låg jag i sängen och tog de väldigt lungt typ hela dagen, tills Jenny ringde å frågade om jag ville göra nått med henne brorsan å Joel, vi kom inte på så mkt att göra, så vi åkte hem till Ralf.. där vi satt ute i solen och myste, medans Brorsan satt inne och kollade på innebandy.. vi åt pizza och tog de lungt hela kvällen, träffade även Martin en stund... det va roligt att träffa dig igen! Tack för den lilla stunden vi hade! =)

Söndag - Tog det lungt typ hela dagen...åkte runt i Torslanda med Johanna och Camilla typ hela eftermiddagen, sen körde jag Johanna till Gamle Stan! sen hem och sov!


Ja det va typ min helg det! =)


Bilderna Ifrån Promenaden Till Kungälv.

                
Ja här va då lite bilder ifrån Promenaden! =D

Fredag.

Se där ja, fredag igen, fan va tiden går fort asså... veckorna bara rinner iväg, och denna har gått extra fort!
Sitter just nu och funderar på att försöka vila lite, jag har mega ont i huvudet... =( Har jobbar ifrån 8 till halv 6 så det tar mycket på krafterna!

Igår va jag och köpte en ny Ipod, va så trött på den gamla som aldrig funkade! så nu har jag en med 80 gb på! =D
så jag kan ha både filmer och musik på den!! as gött!

Mina promenader har fått ligga på is nu i 2 dagar, får se om jag kommer ut en sväng idag nu när mitt knä börjar bli lite bättre.. har fortfarnade ont när jag flyttar benet åt sidan... men det ska väll gå över det med hoppas jag!
-

Tack min vän för allt stöd jag fått av dig!! Tack för att du lyssnar och finns där! Det betyder otroligt mycket för mig, du betyder otroligt mycket! Jag kan inte lova dig att allt ska bli som förr, men jag kan lova dig att jag ska försöka kämpa mig igenom allt så som jag kämpar nu! Det kändes så skönt att få ur mig lite igår, Tack för att du lyssnade!
Du är en sann vän, min vän!  En vän som alla borde ha! Jag Älskar Dig! Vi har känt varandra i ca 5 år, och vi har byggt upp en stark vänskap, låt oss aldrig bryta den!
-
Nu är frågan, vad ska man göra ikväll? vad ska ni andra göra? Hade varit roligt om man fick nån kommentar ibland så att man ser vilka det är som läser ens blogg... =)

Ha en trevlig Helg!

Jag Saknar Dig Pappa!

Jag va bara tvungen att lägga upp en bild på min älskade Pappa!
Jag saknar dig så grymt mycket!

image67

Alla Minnen,Roliga Skratt,Alla Upplevelser vi upplevt lever bidare i mig, jag lovar!
Som min kurator säger till mig "Din Pappa lever inom dig, och jag märker på dig att du har fått många goda egenskaper ifrån han, Fortsätt kämpa, för stark det är du, och det är delvis tack vare din Pappa!!" =)

AAAJJJJ!!!!

AJJJ som fan!! Mitt knä är verkligen helt cpigt, det har svullnat upp och blivit en stor knöl på insidan av knät!!
Jag trodde helt seriöst att jag inte skulle komma upp efter den lååååånga föreläsningen idag, mitt knä ville inte böja upp sig... helt sjukt! Men Men föreläsningen va iallafall rätt så okej, den hette "Trasiga Barn - Behöver kloka vuxna" och det stämmer verkligen... Vissa barn har det verkligen inte lätt och dom behöver allt stöd dom kan få av vuxna människor... att dom är kloka är ju bara extra bra =P haha

Nu ska jag sova och vila mitt onda knä, och hoppas på att det blir bättre tills i mån...

Godnatt Alla!

Tisdag & Onsdag.

Ja igår jobbade jag som vanligt, stannade även kvar lite extra på jobbet för att jag skulle vänta på Karina, vi skulle gå ut och gå en liten promenad...men den slutade inte förens vi va i Kungälv, och vi gick ju inte raka vägen heller utan kringelekrok vägar, så sammalagt så gick vi ca 2 mil!! =D Vi va riktigt stolta över oss själva när vi kom fram, men faaaan va ont vi hade i fötterna och Karina hade ont i sitt knä! Men när vi väl va famme vid Maxi så va vi bara tvuuugna att köpa nått gott, det blev varsitt rör med Pringels Chips och lite godis! =P (måste tilllägga att jag knapppt åt några chips =P) sen åkte vi med Ralf och Mamma hem igen... !! Tack Karina för en trevlig men lååång promenad! Bilder ifrån promenaden kommer senare!
-
Onsdag, idag har jag oxå jobbat och FAAAAN vad ont jag har fått i mitt knä idag, men knappt böjja det, och jag som ska gå på en 3 timmars föreläsning ikväll... kommer la typ avlida av värk i knät.. men men!

Idag blir det tyvärr ingen promenad! får se hur de är med knät i mån ifall jag kanske går då. (bra svenska, men jag orkar inte längre =P) haha


Nu ska jag snart åka, så jag måste fixa nått att äta innan... hej svejs!

Måndag.

Idag va det riktigt segt att behöva gå upp till jobbet, jag mådde illa som bara den.. började göra det igår kväll, men jag tänkte att jag va tvungen att gå ändå...hoppades på att det skulle gå över... men det blev nästan värre ett tag men jag stannade kvar på jobbet ändå... sen efter att jag pallat mig igenom en dag med illamående och huvudvärk bland 15 skrikande ungar så gick jag hem och åt tacos med Mamma, tredje dagen i rad! (smakar lika gott varje gång) haha =P sen tog jag tag i mig själv och tog på mig för att gå ytterligare en daglig promenad, som skulle bli 1 timma hade jag tänkt... men som slutade med att jag gick i över 2 timmar... helt underbart skönt!
Gick ifrån mig till Backaskolan bort emot brunnsbo, upp för en vääääldigt lång och brant backe, sen ner för en lika lång och brant backe, genom ett bostadsområde, bort emot sagogången, sen bort emot torget. Träffade Vida ( en arbetskamrat) på vägen så stod jag och pratade lite med henne innan jag fortsatte gå, fick för mig att jag skulle gå upp till Backatorp för att kolla till Andreas och Angelicas grav...sen gick jag hem igen....för er som läser detta och inte vet vart jag bor eller vart alla ställerna ligger, så ska jag säga att det är en väldigt lång bit, så jag är riktigt stolt över mig själv!!! =D och nu snart ska jag åka med Ralf och handla lite !

Ja hoppas verkligen nu att jag fortsätter med mina dagliga promenader som jag lovat mig själv.. men det återstår att se!


Nu kommer Ralf, hej svejs!!

Bilder ifrån idag! Söndag!

      



      



   


Söndag.

Ja nu va det söndag igen...helgen har gått lika fort som vanligt.. men idag har jag iallafall träffat Martin i typ 20 min eller nått, han hjälpte min moster med att byta lampa, sen åkte han igen... och när han skulle åka så kom Brorsan,Jenny & Joel på besök... vi åt Tacos och busade hela dagen!
Jag och Joel va på låååång promenad idag oxå, jag känner mig riktigt duktig nu som varit ute och gått så mkt i helgen, 1 timma i går och nästan 2 timmar idag =D Joel satt i sin vagn å pratade med träden och bilarna som åkte förbi, det såg så gulligt ut =) efter en stund så slocknade han som en stock och sov i ca 45 min...vi gick och hämtade Ralf och sedan gick vi hem igen... =) Ralf såg riktigt cool ut när han körde barnvagn! haha
Väl hemma igen så blev det ännu mera bus med Prinsen, även Karina kom lite senare !! Jag tycker verkligen att det är så jävla roligt att vi kommit varandra så nära igen... precis som vi va tidigare! Jag har alltid så himla skoj tillsammans med dig vännen!
Joel visade Karina hur duktig han va på att sitta å snurra runt och spela fotboll... =D helt underbart sött är det när han nästan springer efter bollen och sparkar iväg den ! =D undra vem som lärt han att vara så duktig på fotboll  =P haha.
Även Berit kom på besök för att träffa goinen!! =)

Sen åkte brorsan,jenny & Joel hem men innan så pratade han på som bara den och berättade massa om promenaden och fotbollen för alla andra ;) de lät så himla gulligt!!

Sedan åkte jag å Berit iväg med min bil för att Aste (hennes gubbe) skulle vara så snäll och byta däck på min bil!
Tack för hjälpen! så nu hoppas jag inte att det kommer mera snö! =)
Under tiden vi va iväg så stannade Karina hemma med Mamma, vi skulle egentligen gå ut och gå igen alla 4,men när jag kom hem igen så började jag må jätte illa, så jag och Karina stannade hemma istället.

och seeeen så körde jag hem Karina när jag fick tillbaka min bil! och nu ska jag snart sova, så att jag är utvilad imån när jag ska till jobbet... jag hoppas bara att mitt illamående gått över tills i mån!

Godnatt!

Natt inlägg =P

Ja nu är det natten och jag är fortfarnade vaken, kvällen blev lugn hemma hos Ralf! =D Karina va oxå där, vi kollade på "körslaget" "Sing a long" och "så ska det låta" sen efteråt så körde vi hem Mamma å Gullbritt innan jag och karina tog oss en långtur med bilen! det är alltid lika trevligt att åka runt och tjöta om allt och ingenting !
Tack för en trevlig kväll Karina ♥


Nu borde jag nog ta och sova... är dödstrött ! Godnatt!

Promenad.

Japp det är faktist sant, jag va ute och gick i 1 timma.. riktigt stolt över mig själv =P behöver verkligen röra på mig, blir ju fan bara tjockare och tjockare pga den där jävla colan!! *inte bra*
ska försöka att gå iallafall ett par dagar i veckan så kanske kanske kanske jag går ner lite iallafall... för börja träna det är jag alldeles för lat för att göra, men gå kan ja gö! =P haha
kanske borde ställa av bilen ett tag så att jag inte tar den vart jag än ska ! =P
men nej då blir de ju inga roliga bil turer med kompisarna! haha

Coca Cola - Godis - Chips - Bil - ingen bra kombination! tro mig!

   
   Osminkad   -  Promenad       -     med vår tecken - men Saknade Bilen   


Lördag.

Har egentligen inget att skriva som vanligt, är helt slut fortfarnade, trött verkligen hela tiden...orkar inte ens gå upp ur sängen för att fixa mig... blir väll till att slappa hela dagen idag...tråkigt men sant.


Rubrik.

Här är en av dom som mamma gjorde =)

image47

Så va de helg igen...

...japp det är de! men denna veckan har gått så jädrans fort... känns typ som att de va typ igår jag skrev mitt inlägg förra söndagen =P

Men vad händer nu i helgen då? ja de ska bil skoj att se för det vet jag inte ens själv =P

Just nu sitter jag och babblar med Karina i telefon, och det har jag gjort sedan klockan typ kvar i 4.
3 timmar typ... vi har sååååå mycke att prata om ! =P haha eller hur Korven ;)


jaja får se vad som händer nu ikväll.. orkar iallafall inte skriva mer!


Hej svejs =)


ÄNTLIGEN! =)

Ja nu äntligen har jag fått tummen ur och tagit kort på mina scrapbilder, så här kommer dom ;)

   

ja såhär blev dom! ;) den första är jag tyvärr inte helt nöjd med... blev konstigt med klippningen! men eh skit samma! ;)

Kommentera gärna! =)


Onsdag.

Jag har fortfarande inte tagit kort på mina bilder =P jag har inte haft tid, idag jobbade jag ifrån 8.00 till 19.00 sen efteråt så åkte jag å några jobbarkompisar till kungälv en snabbis, sen nu ikväll när ja kom hem så va jag dö trött... ska snart lägga mig och sova, jag får se när dom kommer =P
-
Jag har även varit hos min kurator en stund idag och pratat av mig lite, det känns faktist väldigt skönt efter att jag har varit där, känns skönt att få sagt alla saker som man går runt å tänker på varje dag, sånt som man går runt och bär innom sig hela tiden. sen stressa tillbaka till jobbet för att ha kvällsplanering.

stressigt men ändå en okej dag!
-

Karina, Plugga på ;) haha

Tyvärr inga bilder idag...

jag har tyvärr inte tagit kort på bilderna, och jag orkar inte göra de nu =P får se om jag fixar det i mån! nåndag så kommer det iallafall... jag lovar! ;)

dagen har annars varit okej, jobbat som vanligt... sen hämtade jag Karina på Backaplan å körde henne snabbt till torget så att hon kunde hämta ut sina böcker, sen va min kusin på besök med hennes pappa, så jag satt å spelade sims med henne =)  Alltid lika skoj att träffa dig gumman, synd att det inte blir så ofta... =/

Nej nu ska jag duscha å sen sova, jag e DÖTRÖTT!! plus att mina ben är hel cpiga, dom känns som spagetti heeela tiden, och jag har haft skit ont i huvudet hela dagen! =/

men men

GODNATT!

Tack Karina!

Tack så mkt för hjälpen med min två sidor, det blev kanon bra! Blev hel nöjd med dom !!! =)

Plugga nu på riktigt ordentligt, vill aboslut inte träffa dig nu i veckan! ;) I know you can do it!

shit, redan måndag??

Asså seriöst, fan va helgerna går fort!! tycker inte att det va längesen jag satt å skrev "äntligen helg" och nu är det redan tidig måndag?? hallå eller, vart tog helgen vägen?
vad har jag gjort egentligen?

Igår va jag en stund hos Billy, sen dumpade han i stan, åkte sen hem till Billy en sväng igen, sen hem till Brorsan å busade med Joel Boel, och träffade trevligt folk, efter ett tag åkte jag,mamma å min moster å köpte pizza, till oss och till Ralf, åkte hem till han å käkade å kollade på tv, sen åkte vi å kollade branden som va nere vid typ stig center, det brann fortfarnade efter maaassor av timmar.
sen hem till Billy igen =P  När jag kom dit så fixade han lite med min blogg sen blev de säng-dags, Godnatt!

Söndag - Blev det scraping igen, det pysslades å grejades i flera flera timmar, ifrån klockan 13.00 till 23.15 för min och Karinas del! =P Joel kom på besök en stund oxå, alltid lika roligt att träffa den lilla krabaten! =)
Gjorde 4 sidor tror jag, om jag inte minns fel, jag lägger in dom här i mån, om jag inte glömmer de =P *jag e vääääldigt glömsk*

ja de va väll min helg de! =)
Nu ska jag sova så att jag orkar upp till jobbet snart!! börjar trots allt om mindre än 8 timmar... *oj!!!*

GODNATT!

Lite omgjort! =P

Billy va så snäll som gjorde om lite i min blogg.. =) Gav han fria händer.. så va tycks? =)

Äntligen helg!

Fan va gött med ännu en helg, men vad händer nu i helgen då? antagligen ingenting! tråkigt men ändå rätt gött att bara ta de lungt... e helt slut på dagarna när jag kommer hem efter jobbet, kan behöva en lugn helg!

Veckan har annars varit rätt okej, har börjat gå till en kurator nu oxå, eftersom att jag mår så som jag gör efter saknaden av pappa! Så jag får se hur det blir.. ska dit på onsdag igen, nu efter att jag va där i tisdags så kändes det faktist lite bättre i typ några timmar, sen blev de jobbigt igen, men förhoppningsvis så blir det bättre!

jo föresten ja kom visst på en sak jag ska göra i veckan, jag ska ju scrapa lite med Zyrran, Mamma & Berit!

Eva-Lena å Marita, häng på om ni vill! =) lokalen på söndag!


Ha en bra helg allihoppa!

Jag har inte så mkt att säga....

....förutom att jag är helt jävla slut.
-

2 år och 1 månad idag utan Pappa! =( Jag saknar dig verkligen!


RSS 2.0