Grattis Mamma ♥

Grattis min älskade mamma på mors dag!
Jag älskar dig massvis, tack för allt!


Vila i Frid!

Jag förstår inte varför man måste ta alla unga först, varför inte bara låta dom lite äldre gå före?
Visst det är inte rättvist när nån dör, men ändå.. lite rättvisa tycker man ju att det borde finnas här i världen!
Jag vet iallafall hur du känner just nu, och jag lovar att finnas här om det är nått! Det är ett löfte!
Tänker på dig!


=(

Ta vara på dom du har, du vet aldrig när dom försvinner!
Allt kan verkligen bli ändrat ifrån dag till dag, eller bara över en kväll/natt!

Spanien!

Ja då ska man till Spanien den 3 Juni, med Gummsi,Nicke,Anki & en till, vi ska ner till Tobbe och kolla hur han har det! =)
Det ska bli helt underbart att få komma bort 1 vecka och bara ta de lugnt!! =D
Jag tror det kan behövas i all stress!
-
Idag har jag varit hemma ifrån jobbet för jag har verkligen mått jätte dåligt hela eftermiddagen igår, hela natten och halva dagen idag, men nu känns allt mycket bättre.... så imån ska jag jobba igen! =)

Till helgen bilr det utgång med lite folk, om alla nu går med som planerat det återstår ju att se! Roligt ska det iallafall bli!!


Click!

Shit asså, jag har precis kollat på click, jag älskar den filmen, men den är så fruktanstvärt sorglig och den väcker så otroligt mycket minnen hos mig, det kanske låter dumt att en film kan väcka minnen ifrån ens egnas pappas död, men har man sett filmen och vet situvationen som jag är i, så förstår man nog, killen i filmen jobbar å jobbar, jobbar å jobbar hela tiden, (vilket min pappa oxå gjorde otroligt mycket) så blir han sjuk... (vilket min pappa blev) men han kämpar tills han har hela sin familj samlad, (vilket min pappa gjorde, han gav inte upp förens jag och mamma va med honom) shit asså, jag tror jag grät halva filmen, och fler å fler minnen dyker upp i mitt lilla huvud, tårarna bara forsar ner.... jag får verkligen panik när jag blir såhär ledsen, det är så otroligt jobbigt men ändå skönt att få gråta ut... det värsta är bara att vara helt själv när det blir så starkt, jag tror min kudde blev halvt mosad och pisseblöt !

Gud jag minns verkligen allt som igår med pappa, jag minns mamma skrik, jag minns pappas ögon, väntan på ambulansen, alla telefonsamtal, hans sista hjärtslag, alla tårar, all sorg, all tomhet som nu bara växer och växer!
Jag saknar honom så otroligt mycket, och jag börjar förstå mer å mer, jag märker mer å mer saker i verkliga livet som får mig att minnas ännu mera, saker jag gör nu, som pappa älskade att göra, när jag ser nån jag tycker är lik får jag rysningar i hela kroppen, jag minns alla saker, jag minns allt vi gjort...minnen som aldrig försvinner bort...
Saknaden och tomheten är enorm...
men en sak är säker, jag älskar min pappa obeskrivligt mycket, och det kommer jag alltid att göra!

shit jag vet inte ens om det fanns nån röd tråd igenom mitt inlägg, men de skiter jag i just nu, va bara tvungen att skriva ner precis allt som ploppade upp i mitt huvud just för stunden..... för nu är tankarna verkligen igång!

Pappa finns, sålänge jag minns!!

Nu är jag allt på G!

Ja nu är jag i full gång med att leta lägenhet, allt börjar kännas bättre och bättre, jag har varit på en visnings hittis, men det är ytterligare 4st som jag vill gå på!
Jag blir nog snart en Backa-bo igen! =D

Dessa 4 vill jag kolla på:

Gösta Berlings gata 8    - Visnings Bokad

Mårbackagatan 21           -Visning bokad

Ekebygatan 13                 - Väntar på svar ifrån mäklare

Övralidsgatan 21             - Öppen visnig.

Ja det är ju en del!! =D


Grattis Louise!

Grattis Louise på födelsedagen!
Hoppas du haft en bra dag!Viktiga små ord!

Allt för sällan visar man för andra
Glädjen att dom finns där varje dag
Alla har behov utav att känna att man är nå't bra
Man håller ofta Viktiga Små Ord långt kvar där inom sig
Svårt att ge beröm och våga säga; "vad jag gillar dig!"

Att man älskar mat eller nåt annat
Det är nåt vi säger titt som tätt
Varför är beröm till sina vänner inte lika lätt
Man håller ofta uppskattande ord långt kvar där inom sig
Ge beröm till nån du tycker om och säg; jag gillar dig

Man håller ofta Viktiga Små Ord långt kvar där inom sig
Ge en kram till nå'n du tycker om och säg; jag gillar dig

Backa!

Mitt letande efter lägenhet fortsätter, har mest kollat i Backa, det lutar mest åt det hållet!

Vad tycker ni om denna?


Jag är så kluven!

Jag vet inte riktigt vad jag vill, jag vet inte ens om jag vill fortsätta jobba med jobbet som jag gör! =S
Jag vet inte riktigt vad jag vill bo nånstans, ska jag bo kvar i kungälv, eller vill jag tillbaka till backa?
Jag saknar alla människor i backa som jag förut träffade så ofta, som jag inte träffar alls lika mycket längre, folk lova att det inte skulle ändras även fast ja flytta... men inget är desamma!
Jag saknar mina promenader med Vida
Jag saknar alla kvällar med Karina
Jag saknar att träna med Jessica & Vida
Det är så mkt jag saknar i backa, men samtidigt så har jag så mycket här i kungälv, jag har mina underbara vänner som jag har kommit så mycket närmare sen ja flyttade hit, och jag tycker det är så jäkla underbart!

så valet är svårt...

Kungälv eller Backa?


Borås Djurpark!

Ja som sagt igår hämtade jag Jessica och Alice vid halv 12, vi skulle till borås... men det tog liiiite mer tid än beräknat att åka dit, vi hade tänkt typ på 30-40 min, men när vi kom till tunneln hemma så kom vi på att den är ju typ halvt avstängde, så vi fick stå i kö i ca 20-25 min, hur segt som helst, men när det väl släppte där, så gick de lite snabbare, väl inne i borås trodde vi först att vi hade kört vilse, men det visade sig att vi va helt rätt ute =D
vi gick runt i ett par timmar på djurparken, Alice fick rida häst, vi åt glass och gick runt och kollade på alla djuren!
Efteråt så åkte vi till donken och åt, sen åkte vi hemmåt igen, kvällen spenderades hemma hos Jessica, det blev först lite barnprogram för Alice skull, sen robinsson och sen kollade vi på film! typ vid halv 1 åkte jag hem igen! =D
Tack för en underbart mysig dag! Det får vi göra om oftare!! ♥

Lite bilder ifrån igår! =)

              

Borås djurpark!

Ne usch nu känner jag att jag legat hemma alldeless för mycket, jag mår fortfarande jätte illa och allt, så jag ska nog ringa läkaren på måndag och kolla vad dom tycker....

Idag iallafall fick jag för mig att jag ville göra nått som va lugnt.... så idag blir det borås djurpark med Jessica & Alice! *Myspys*
Sen får man väll se vad som händer...
Ha en bra dag allihoppa!


Vad är det för fel på mig?

Jag börjar faktist undra på riktigt nu vad det kan vara som inte stämmer, jag har mått illa till och från i 1 vecka nu, såfort jag äter så mår jag illa =S  spec när jag äter nånting med mjölk i, kanske kan vara så att jag fått laktos? Eftersom att jag sedan tidigare har gluten, så är det mycket lättare att få även laktos och diabetes, men jag vägrar kolla upp det!
Hallå, räcker det inte redan med att jag har gluten? Det är redan jobbigt som det är att inte kunna äta sånt man verkligen vill!!
eh, det är nog inget allvarligt... det går nog över snart....*hoppas jag*


RSS 2.0