Fy faaan!!

Jädra skit semester!!! Vi alla har legat i magsjuka sen vi kom upp till sälen, jag trodde ja skulle klara mig rätt lindrigt, för jag mådde inte så jätte dåligt dom första dagarna, men igår kväll så bröt det ut rejält, har spytt hur mkt som helst! fy faaan!
Karina,Jenny,Emma,Magnus å barnen mår bra igen, så dom är och åker skidor just nu, medans jag å jocke är kvar i stugan och mår skit!

Jag mår t.om så dåligt att jag tvingade i mig cola, vilket verkligen tog emot som fan, de tog tid innan jag drack de..
men det hjälper ju emot magsjuka så då va det värt det! (men det va inte ens gott, första klunken va god, men fan va äckligt de smakar nu)


Känns verkligen skit tråkigt att resan skulle bli sånhär, jag som lovade Karina att vi skulle ha roligt hela veckan!
Förlåt gumman! Ja ska försöka bli lite friskare idag så att ja iallafall kan åka med upp till backarna i mån och kolla på när du åker! =) 

Stöten! =)

Uppdaterar ifårn snön! Det är hur mycket snö som helst, jätte mysigt, och det snöar som bara den hela tiden!
Vi har mest tagit det lungt idag, varit ute lite med barnen och åkt pulka och lite sånt... eller snowracer har dom åkt!
Hur söta som helst va dom hehe...
Nu sitter vi å spelar Guitar hero och käkat lunch! Det blir kanske lite skidåkning för vissa senare i eftermiddag.
Jag ska inte åka förens tisdag!
Är dunderförskyld =(

hoppas ni har det bra där hemma! =)

Min vecka!

Jag veeeeet, jag har glömt att uppdatera nu igen, men i veckan så har jag haft kvällsplanering, varit på promenix med Jessica, och varit på tuperwareparty (eller hur de stavas)  men jag har inga pengar så jag köpte inget.. sen har jag fixat lite grejer som jag behöver inför sälen!
Imån åker nämnligen jag,Karina,Jenny,Brorsan,Joel,Emma,Magnus,Vilmer till Stöten i 1 vecka, det ska bli helt underbart att få komma bort ett tag och bara ta de lungt och försöka släppa allt här hemma...

jag tror inte att det kommer bli så mkt bloggande nu när jag åker, och sen när jag kommer hem så ska jag flytta direkt, så jag vet inte när jag skriver nästa gång...

Men ni får ha det så bra allihoppa! =)

Ny Vecka, Nya tag!

Igår va det verkligen inte lätt att somna kan jag lova, jag låg vaken till ca 3 inatt nästan halv 4, 03.18 kollade jag på klockan sist, och jag visste at den skulle ringa 04.45.,.. så det blev inte mkt sömn för min del inatt, men när klockan ringde så va det bara att gå upp och se glad ut, och jag kan lova, jag va dödstrött... men men jobbade som vanligt idag, slutade vid 2, det är de som är så positivt med att vara tidig, att få gå hem så tidigt, efter jobbet så åkte jag och mamma till (Sofia, läs noga nu) media markt och köpte brödrost, som oxå va OBH Nordica, Chilli serien, och en el-visp, vi åkte även en sväng till IKEA och köpte massa roliga grejer,, ooh det är verkligen mega roligt att få köpa nya grejer!
Sen va det dags att åka tillbaka till jobbet igen för vi skulle ha kvällsplanering, dötråkigt när man varit tidig, men men det måste gå det oxå, sen tog jag och Jessica en lång go promenad, och tjötad om allt å inget! =)
Och nu sitter jag här i min säng typ helt död,,, är verkligen skiiiit trött, ska snart sova och i mån är det en vanlig arbetsdag igen!

Längtar sååå otroligt mycket tills på lördag när vi ska till sälen, det ska bil så underbart att få komma bort ett tag och bara ta de lungt och koppla av, och framför allt umgås med underbara människor! =D

N - Jag tänker på dig, hoppas du har det bra i sthlm! Finns här för dig Vännen!

Ta hand om er där ute!


Min helg! =)

I fredags efter jobbet så åkte jag å Karina till Chilli och kollade på soffa och lite annat, hittade en jätte fin soffa som ja ska köpa, och barstolar =) ooh jag är verkligen så underbart glad, äntligen!
Jag har nog inte varit såhär glad på länge, jag är som ett barn på julafton!
Sen så släppte jag Karina på backaplan och hon åkte vidare in till stan, jag åkte hem igen.. men precis när jag kom hem så fick jag vända och åka till chilli igen, mamma och min moster va där och ville att ja skulle komma å visa grejerna, så det va bara att vända, sen åt vi på donken (jag måste sluta äta där =S)
Sen åkte jag hem och började kolla på Let´s dance, efter en stund så kom Emma, =)
Vi kollade på tv ett tag innan hon åkte hem igen, Tack för besöket hehe

I Lördags så vaknade jag rätt tidigt, gick upp å gjorde mig klar, skulle åka till Allum med Linda och Emma, vi va där i massvis med timmar, Emma skulle ha massa nya kläder, och jag å Linda fick vara assistenter =)
Sen släppte dom mig i Backatorp, skulle passa Joel för Jocke och Jenny skulle gå på hårdrocksfest, min lilla prins håller på att få mera tänder så han hade hög feber, stackarn, men han piggade till rätt snabbt när han fick alvedon, även Emma och Linda kom senare, vi skulle ha Wii-kväll =) dagen och kvällen blev mycket lyckad, Tack mina underbara vänner för en rolig dag! =)

Idag söndag så tog jag det först lungt och kollade runt på lite olika sidor efter kaffebryggare och grejer, beställde grejer ifrån Elgiganten, en kaffebryggare,vattenkokare, och mixer i OBH Nordica Cilli paket! =D
ooh jag är verkligen så glad! =D
Sen åkte jag till Torslanda för vi skulle gå på 40års kalas hos min morbror, va där en stund innan jag åkte hem igen,
och nu är karina här så jag ska vara social =P


YES!!!!

Jag va och kollade på en lägenhet igår  i Kungälv, en liten 1a på 35kvm...
den va hur mysig som helst, nackdelen är väll att det inte är nått kök utan bara kokvrå, men ändå när jag tänkte till lite så kommer det bli  bra ändå!

så idag bestämde jag mig för att tacka ja, och jag fick den =D

så om ca två  veckor flyttar jag till Kungälv! ÄNTLIGEN! GÖTT SOM FAN!!!!! =)


Karina!

Är en riktigt fluffkorv!! Men även en super duper vän! Älskar dig korven!

Det ska bli så himla roligt att åka till sälen med dig! =D


=D

Nu vill jag ha lite koll igen, skriv ditt namn om du läser min blogg =)


Jag lever!

haha jag vet att jag är skit kass på att skriva.... men jag gör inte så mkt mer än att jobbar, så det är rätt tråkgit att skriva att jag bara jobbar =P

I fredags iofs så va jag med Gummsi en stund, vi va på backaplan och kollade runt, och det blev en hel del köpte för Gummsi å Nicke! Hoppas ni trivs med eran nya tv! =)
Sen åkte jag hem och typ somnade... sov ifrån 9 till halv 12 dagen efter... det va riktigt skönt att få sova ut riktigt, sen va jag jätte pigg =D
Sen igår strax innan halv 2 så kom Jenny å hämtade mig, jag skulle med min kusin på disney on ice! =)
Trevligt Trevligt! Efteråt åkte så kom Jenny och hämtade mig och Frida igen, och vi åkte till mig en stund innan Susanne kom och hämtade henne =)  Kvällen blev lugn, kollade på Körslaget! =)

Idag får jag se vad som händer... det är ju söndag, träningsdag.. men får se om det blir nått =P


Ha de bra allihoppa! =)


Vecka 5 bär det av!

Yes nu äntligen är det klart, vecka 5 bär det av till sälen, Det ska bli helt underbart att få komma bort ett tag ifrån allt.
Tyvärr blir det Karina som åker med... suck, men det får väll gå de med ;) haha ne ja skoja, det ska bli hur roligt som helst! =)

Jaja orkar inte skriva mer.... men roligt ska vi ha =P

Julen =)

      

Detta va bilderna ifrån Julafton hos Brorsan
De andra bilderna kommer senare.. de tar ju 100000 tals år att lägga upp 1 bild! =S

2009

Ja jag kanske ska ta och uppdatera lite!
Min nyår va hur mysig som helst, de hela började med att Jag,Emma å Louise åkte in till stan å kollade på fyverkerierna, sedan åkte vi till kungälv och gjorde oss iordning och gjorde mat tillsammans, eftersom att dom felsta va bortresta detta året så blev det bara vi tre kvar här hemma, men det är inte så bara de, vi hade det jätte mysigt hela kvällen.
Efter att vi hade ätit så åt vi efterrätt och sjung singstar, klockan närmnade sig halv 12 och Martin kom å hämtade oss och körde oss in till stan, vi ville vara där vid 12-slaget. Även där blev det fyverkerier ett tag innan vi åkte tillbaka till kungälv igen. Där fortsatte kvällen med mkt tjat och avslutades med en film! =)
Tack tjejer för en mysig nyårsafton! =)



Ja efter de då, vad har jag då gjort =S humm.. tagit de väldigt lungt, jobbat, varit på backaplan med Jessica,Robban å Alice, dom köpte ett nytt skrivbord som jag å Jessica sedan satte ihop! =)
Jag har även träffat Karina en del! Det är alltid lika roligt att träffa dig vännen!
Och nu ikväll så har jag varit på "Wii-kväll" hos Karin, med Jessica och Tessan!
Det va riktigt trevligt, gick lite segt i början men ja fick allt till de på slutet =D

Imån är man ledig igen och det är gött som fan!


 

Grattis Eva-Lena på födelsedagen

Grattis Hanno på namnsdagen!


Jag Vill, Jag Vill..

Jag vill verkligen flytta!!!!!

typ hit!! =)

Suck!

Varför ska man bestämma saker när dom ändå blir ändrade?
Det är så sjukt störande så det är inte sant...
Är killar verkligen så mkt viktigare än vänner? =S


Jag hade verkligen behövt dig spec idag! Men det är inget jag ska behöva säga....


2 år och 10 mån!

Fan va tiden går fort egentligen, det är snart 3 år sedan min pappa lämnade mig, tiden bara går och går, men de känns inte som att man gör nått vettigt längre... tiden bara rullar iväg!

Idag är det 2 år och 10 månader sedan den där morgonen när min älskade Pappa dog, shit asså! det är skrämmande!
Jag tänker på dig Pappa och jag saknar dig obeskrivligt!





Jag skriver om min nyår en annan gång.. orkar inte nu!

RSS 2.0