Finner inga ord...

...för hur jag egentligen tycker att allt e just nu... varför behandlar man inte andra så som man själv vill bli behandlad? varför kan man inte tänka lite extra en gång?
Är inte alla lika värda längre? Är inte en syster lika värd som en bror? Är inte en farmor lika värd som en mormor?
Jag förstår inte... är det så jobbigt att behandla alla lika? Jag förstår verkligen att en person är besviken på er, nämner inga namn men tar du åt dig så kanske du borde tänka efter om det kanska är just dig jag skriver om.
-
Idag har jag varit med Johanna å Camilla, det är alltid lika roligt att vara med er tjejer! =)
Vi va på backaplan en snabbis och sen en stund hos Camilla, hon har flyttat så hon ville visa hur hon hade det nu!
Hon bodde i en mysig 1a på våning 8!! Fatta va högt upp det va ! =P och jag som är höjdrädd, fick typ svindel när jag kollade ut genom fönstret ju hehe! sen körde jag å Johanna upp Camilla till Stora Höga!
innan vi åkte hem så åkte vi å handlade lite, köpte glutenfri lasange, och potatismos, Lasange till mig och Potatismos till johanna, båda grejerna smakade verkligen skit... tyckte vi båda två!

Lite senare så blev de promenad med Vida! Det är alltid lika trevligt att promenera med dig! =)
Tack för idag! =) även om de bara blev en kortis hehe ;)

-

Nu sitter jag här hemma hos farmor igen... och bara slappar, väntar på att en viss person ska komma in på msn ;)


Ta hand om er!


Fortfarande...

....ingen coca cola! =D  Över 3 veckor nu utan cola! Är grymt stolt över mig själv!

Gabbis Student!

image124
ca 20 års vänskap som fortfarande håller i sig! Tack underbara vänner!


        

GRATTIS GABBI!


Grattis till Studenten Gabbi!

Idag va jag å johanna på Gabbis student! =)
vi skulle träffas halv 1 för att vi hade massor att fixa innan, men Johanna kom inte förens typ 1 så vi fick rätt panik, skyndade oss först bort till blomsterlandet å sen till galerix, efter de så åkte vi in till stan å letade parkeringsplats, och vi hade kanon tur, fick plats precis nedanför skolan! =)
behövde bara gå upp en backe! =) men vi hann precis i typ...va t.om där 10 min innan de skulle börja! *duktigt gjort* stressigt men ändå okej!
Det är iofs inte så jätte bra att stressa när man har magkatarr som jag har, så jag hade grymt ont i magen... men de blev lite bättre senare!
På vägen till skolan så pajjade min sko oxå så när Gabbi hade gått ut och åkt iväg så gick jag å Johanna och köpte nya skor till mig! jätte söta vita ballerina skor typ, med en rosett på! =P
sen så belv de stress igen, för vi va tvugna att slå in alla presenter, plus att ja skulle tanka och det va först kö påväg till Torslanda men när vi hade tankat och slagit in presenterna så va kön borta *gött*
Så de blev studentmotagning i några timmar, sen hem igen!
Tog en promenad med Vida, sen hem och slappa framför tv:n
Fick besök utav Mamma å min moster nu en stund i kväll, det va trevligt att ni kom förbi! =)

Nu ska jag snart gå å lägga mig och sova! =D
Godnatt alla glada och icke glada! =)

Tack Karina för en rolig vecka! ;) Ses på söndag!

Underbart!

Ja det är verkligen underbart att bo själv =P kunna göra precis som man vill och ha det precis så som man själv vill! Det är gött de! hehe
-
Idag blev de lång dag på jobbet.. ifrån 8.00 till 19.00... vi hade APT ikväll!
På dagen idag va jag på vårdcentralen för jag har haft så ont i mellangärdet ett tag, och det visade sig vara magkatarr så jag fick medicin för det =( hon trodde att jag hade fått de pga stress och depression...men men får hoppas att tabletterna hjälper iallafall!!

Nu sitter jag här och väntar på Karina, hon har varit ute med folk ifrån hennes klass, Hoppas att du har haft roligt gumman!! Men hon är påväg hem nu! =D 

ska snart sova oxå så att man orkar jobba i mån igen.... blev tyvärr inte så mkt sömn inatt pga att jag har haft så ont... plus att jag inte har kunnat äta så mkt idag :(

Godnatt! =)

Grattis Zyrran & Grattis Gabbi!

Idag fyller både Jenny & Gabbi år! =P Grattis till er! Hoppas att ni haft en bra dag båda två! =)


Älsklingen! =)

image122

Igår va Prinsen på besök hemma! =D Sötaste Joel! =)

image123

Jag Älskar Dig!


Maria Dansar! =)

image121

Dans Dans Dans =P

Stjärnfall enligt Karina =P

image120

"Titta ett stjärnfall!!" =P  Visst Karina det finns nog stjärnfall när det är klarblå himmel! =P
Du är riktigt go du gumman!

God Morgon!

Söndag idag då....Mors dag e det oxå! =) har tyvärr inte råd att köpa nått till mamma, har inga pengar kvar ifrån min lön =S skulle scrapa ihop ett kort egentligen men ja kom inte riktigt på hur jag ville ha de, så de sket sig rätt mycket.
men men dagen är ju inte slut än.. får se vad som händer.

Jag har även varit ute och gått nu på morgonen, 9.40 mötte jag Vida så gick vi våran vanliga promenad! det va rätt härligt att komma ut nu på morgonen och röra lite på sig! och idag gick vi FORTARE än vanligt! =) kanske har man mera krafter nu på morgonen! =P hehe

Nu ska jag fortsätta äta min frukost å sen får jag se vad som händer idag

Take Care! =)


Mors Dag!

GRATTIS MAMMA PÅ MORS DAG! Tro det eller ej, jag älskar dig!

Underbart! =D

Jag bor heeelt själv nu i min farmors lägenhet, hon har åkt till Norge och hälsar på sina släcktinar, så då bor jag själv här.. det är helt underbart att få vara själv lite! =D Lite avkopplning ifrån Mamma! hehe =P

Idag har jag varit på dansuppvisning igen, idag va det Marias tur att dansa,, hon är grymt duktigt asså! =D Bra gjort gumman!

Jag har även bärt massa grejer till Farmor, plus att jag har busat massa med Joel, han är verkligen ett litet charmtroll, han är hur underbar som helst!  Vi har kastat boll idag, han tar bollen när man kastar den till han och sen kastar han tillbaka! =)

Sen har jag ju såklart oxå varit ute och gått med Vida =) Vi e duktiga som rör på våra volanger varje dag! eller vad säger du, Vida?  ;)

Nu sitter jag och kollar på Melodifestivalen...

Ha en bra kväll alla!


Mina Bullar! =D

image119

TACK VIDA!

Min nya last!

image118

Okej att jag har slutat med Coca Cola, men faaaan vad jag ääälskar Polly nu...äter de hur mkt som helst =(
Fan oxå! =P

Min Kusin!

image117

Jag älskar dig gumman! Du är min Prinsessa!

Djuren i Borås!

      

Ja där va lite utav djuren som vi såg i Borås! =)

Tack Nancy & Tack Vida!

Tack igen för den fina headen! =D du är bäst på att göra fina bilder! hehe
Blir lika glad varje gång du har gjort en ny fin GRÖN bild ! =D
-

Jag vet själv att jag har varit jätte jätte dålig på att skriva på ett tag men jag har verken haft tid eller lust.. men det har hänt en heeel del sen sist tror jag =P har som sagt varit barnvakt två helger i rad... varit på dans uppvisning med min kusin, varit på Borås djurpark med jobbet, där  vi såg massor av fina djur, jag tycker iofs inte om djur så mkt men när dom är på avstånd så går det bra!, plus att dom e så fina! Jag har kommit på att jag tycker att giraffer är underbart söta! =)  ska lägga in en jätte fin bild sen!
ja vad har hänt mera... humm...jag har fortfarande inte druckigt någon cola, i mån är det 2 hela veckor sedan jag drack sist! =) är riktigt stolt över mig själv! plus att jag fortfarande håller på med mina dagliga promenader! =D
-

Sen måste jag bara berätta en sak, jag å Vida (en på jobbet) gick och pratade om kanelbullar häromdagen, så sa jag att jag tycker att det är så synd för att jag aldrig får nybakade bullar av mamma för hon har så svårt att baka pga sin nack/leder skada.. så jag har typ aldrig fått nybakade bullar.... så idag när Vida hade planering så va hon så underbart snäll och gjorde glutenfria kanelbullar till mig... och ni kan ju bara gissa hur jävla glad jag blev!! =D
TACK SÅ JÄTTE JÄTTE MYCKET VIDA!  och jag blev sjukt överraskad! =D
-

Nu orkar jag inte skriva så mkt mera! =P

Söndag.

Har faktist inte orkat skriva så mycket den sista tiden... och jag tänker inte skriva nått nu direkt heller..
varit barnvakt två helger i rad nu, förra helgen så passade jag Joel och även Frida en stund, denna helgen har jag passat Frida!

eh jag e nog ingen bloggare ändå... kommer aldrig på nått att skriva =P

godnatt!

Jag e fortfarande bäst =P

Jag har inte druckigt nån cola på heeela veckan, är grymt stolt över mig själv... dricker bara massa massa massa vatten nu =D och jag är ute och går minst 1 timma VARJE dag!!  är jag inte duktigt då eller =P

Jag är BÄST! =)

Jag har inte druckigt någon cola sen i fredags klockan 11.00!!! jag är riktigt stolt över mig själv!
Jag har inte ens känt nått sug av cola! detta kanske blir bra tilllslut ändå! =D

Hejja Hejja Mig!!!

Ny Mobil!

Jag har världens bästa farmor! Jag fick min efterlängtande mobil idag av henne! =D så nu är jag super glad!
TACK så mkt FARMOR! Jag Älskar Dig!

image104


Fasters Prins!

image103

Jag kan inget annat än att le riktigt stort när jag ser denna underbara pojke!
Jag älskar dig Joel Boel! är en riktigt stolt faster! =D

4 Maj 2008

Idag ska jag träffa Linda! Fan de va inte igår ;) det ska bli riktigt roligt gumman! Visst vi träffades typ en halv timma förra helgen, men det va fan en EVIGHET sen vi hittade på nått ju! Saknar ju våra goa tider tillsammans! =)

Nu måste jag skynda mig så att jag är klar när hon kommer!
Skriver kanske ikväll! =)

Bilder.



Ja här va lite bilder ifrån Lördagen!

Sportlife och Liseberg Plus tv-mys! =D

Ja hela rubriken sammanfattar min Lördag!

Jag åkte först ner till Sportlife där Karina jobbade, va med henne där typ hela dagen! Satt och fick massage i typ 1 timma, det va hur gött som helst! =D Efter att Karina hade jobbat så åkte vi till Liseberg och träffade Brorsan,Jenny,Joel och Jennys mamma och moster! Joel Boel va jätte hunrig när vi kom dit så vi gick först och satte oss på ett matställe så den lille fick i sig lite mat! Efteråt så tyckte vi att Joel skulle få åka sin första atraktion, det blev "Farfars Bilarna" och självklart så åkte ju jag och Karina med honom! Han satt och höll i ratten och kollade runt en massa! Han tyckte nog om de ;) hehe.
Sen får man ju inte missa kanin huset när man är på Liseberg med en liten, så vi bestämde oss för att gå dig så att Joel fick hälsa på dom! =) Han satt så snällt i Kaninens knä, försökte t.om sno Kaninens morot! haha! de såg skit roligt ut! Vi gick även in i Kaninens hus och kollade runt lite, Joel fick prov-sitta kaninens stol, den va mega stor för han! =) sen tittade vi runt lite till, Jag å Karina köpte även glass, och då ville ju såklart Joel oxå ha lite, så han fick smaka på min! han satt och kollade på glassen jätte länge innan han fick smaka! hehe. Sorry Mamma Jenny & Pappa Jocke ifall han inte fick! =P

Efter Liseberg så skulle jag å Karina först åka till Louise och grilla, men vi ville inte missa körslaget och vi va rätt trötta så vi åkte hem till mig istället och åt tacos och kollade på Körslaget, fan att Lotta åkte ut!  Hon va ju bäst!
Men men, så är det! Jag ville ju självklart åka till Pappa idag oxå, eftersom att det va den 3de, så efter tv tittandet så blev de att jag och Karina åkte till Torslanda för att hälsa på Pappa! Det va riktigt jobbigt att åka dit idag! =( Jag saknar ju han så jävla mycket!  Blev även ett stop på donken för vi blev sugna på glass igen! =D

vi åkte även runt lite var stans, det är alltid lika roligt att bara åka runt och kolla ! =D Sen va de sängen som väntade!

3 Maj 2008.

2 år och 2 Månader utan Pappa! Fy fan va de känns! =( Jag saknar dig så jääävla mycket så det finns inte!

image86


Solig lördag!

Fan va gött att det inte regnar idag heller... blir lika glad varje gång jag vaknar och ser att solen är framme, man mår så jävla mkt bättre då! =)
-
Idag ska jag strax gå ner till Sportlife och underhålla Karina lite! =) Hon jobbar och sliter helt ensam där nere! hehe

Sen blir det antagligen en promenad, förhoppnignsvis iallafall.... behöver ju röra på fläsket! hehe!

Nej nu ska jag skynda mig ut i solen! Ha det underbart!

Besviken.

Kan man bli annat än besviken på dig? När du behandlar folk som luft! Du tror verkligen att du kan göra vad du vill... men fan så fel du har!

-

TACK Karina för att du alltid finns där! Ditt stöd betyder så otroligt mycket!
Jag älskar dig vännen! säger bara två ord: Äkta Vänskap! =D


RSS 2.0